Tuesday, July 7, 2015

Product Review : Babeskin 365 !

Assalamualaikum & Hello.

Ingat tak dulu aku pernah review pasal kesedapan dan betapa bestnya satu produk yang dipanggil Beautyoat ? Haaaa , sekarang ni dorang ada keluarkan satu lagi produk baru iaitu Babeskin 365. Babeskin 365 ialah satu produk kecantikan yang terdiri daripada 1 sabun pencuci muka dan 2 serum muka.


Babeskin Whitening Soap
  • Mencerahkan kulit dan diperkaya dengan Vitamin A,C dan E yang dapat melembutkan wajah dan menyekatakan tona kulit wajah
  • Membuang kotoran dan minyak berlebihan
  • Mengurangkan jerawat pada muka dan badan


Serum 1 : Repairing Booster
  • Mengurangkan minyak pada kulit
  • Mengurangkan jerawat dan jeragat
  • Menyekatakan tona kulit wajah
 
Serum 2 : Ultimate Mega Lift
  • Mengurangkan kedutan
  • Meningkatkan keanjalan kulit
  • Melembapkan kulit
  • Mengekalkan ketahanan kulit

 

Review aku tentang produk ni semestinya best gilaaaaa ! Sebab serious korang akan rasa muka korang lembap gitu selepas apply satu set produk Babeskin 365 ni. Bukan takat lembap je , putih berseri lagi okay. Hehehe. ^_^



Tak percaya ?



Nah tengok muka tuan tanah kedaung ni , meh !




Kan ai dah bagitahu , muka ai berseri seri. Bukan sebab mengandung je okay berseri seri. Inilah trick ahkak selama ni. Bahahahaha. Selamat mencuba uollsss.

By the way , nah aku bagi korang nombor KKM sekali untuk check : NOT150405315K



Berminat nak order ?




Nak tengok testimonial lain ?




Klik bawah ni :

Instagram : babeskin365official


Thanks for your time , love ya people.


p.s : lama tak blogwalking blog korang kan , sorry. T_T

2 comments: