Friday, October 9, 2015

Product Review : Malaika Oil

Assalamualaikum & Hello.

Siapa dekat sini yang pernah dengar pasal Malaika Oil ? Actually aku pun baru dengar pasal Malaika Oil ni. Biasalah bila tengah pantang ni , macam macamlah yang aku terjumpa - terbeli - tercuba dan sebagainya. Salah satunya ialah Malaika Oil. 


Apa itu Malaika Oil ?

Malaika Oil ialah sejenis produk berasaskan minyak yang mampu membersihkan kulit muka secara mendalam sekaligus menghilangkan jerawat dan jeragat. Haaa , power tak ? Power kannn ! Selain daripada membersihkan kulit , Malaika Oil juga mampu menanggalkan kotoran di muka yang berpunca daripada penggunaan alat solek dan pendedahan kulit muka terhadap bahan kimia hampir setiap hari. Malaika Oil juga berfungsi sebagai serum untuk menghilangkan parut jerawat hanya dengan menyapu rata Malaika Oil di kawasan yang bermasalah.

Perghh power gilaaa Malaika Oil ni , macam macam kegunaan dia. Tu yang laju je nak try tu. Hahaha.

Kandungan Malaika Oil ?

  • Extra Virgin Olive Oil
  • Lemon Oil
  • Castor Oil
  • Temulawak Powder
  • Herba
  • Bunga Bungaan

Cara penggunaan Malaika Oil

  • Sapukan Malaika Oil ke seluruh muka dan urut beberapa minit kemudian basuh muka dengan menggunakan pencuci muka.

Kelebihan Malaika Oil

  • Menghilangkan Jerawat : Membantu membersihkan pori yang tersumbat dan mengecilkan liang pori sekaligus membunuh bakteria yang menjadi punca jerawat.
  • Menghapuskan Jeragat : Meresap jauh ke dalam liang kulit dan mampu membuang bintik hitam dan bintik putih.
  • Memudarkan Parut : Membuang tisu mati dan menggalakkan pertumbuhan semula tisu yang baru dan menyebabkan parut menjadi semakin pudar.

Adakah Malaika Oil selamat digunakan ?

Semestinya ! Malaika Oil disahkan selamat dengan kelulusan KKM dengan nombor pendaftaran NOT150403152K.

Best ke Malaika Oil ?

Kalau tak best , takkanlah aku nak promote kan. Ekekeke. Mestilah best. Sebab Malaika Oil ni buat kulit muka aku rasa lembap je. Lagi best bila Malaika Oil boleh jadi makeup base dan juga serum. So , takdelah membazir duit nak beli makeup base and serum sebab semuanya korang boleh dapat dengan pakai Malaika Oil. Wuhuu !


Tadaaaaa ! See I told you , kulit bersih jadinyaaa. #nofilter. Hahaha. Tapi mata panda tu memaxng tak boleh nak buat ape. Iollss berjaga malam susukan anak. Ehek ! 

Nak beli Malaika Oil dekat mana ?

Instagram : MalaikaOilOfficial
Whatsapp : 'Malaika' ke 0112-5721213

Testimonial Malaika Oil



Thanks for your time , love ya people.

4 comments:

  1. Wah..menarik..tp cik mah br try yg lain..nnti boleh try ini jugaklah..

    ReplyDelete
  2. Kulit cepat berminyak tak klu pki serum ni sbgi pelembap muka? :)

    ReplyDelete