Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Friday, December 18, 2015

Product Review : Darayu - Siri Khas Untuk Wanita

Assalamualaikum & Hello.

Siapa dekat sini yang sangat pentingkan kecantikan ? Tak kiralah kecantikan dalaman ke luaran sekalipun. Konfem korang akan suka dengan produk yang aku nak kongsikan ni. Hehehe. 

Darayu by Yulaeka - Siri Khas Untuk Wanita.


Apa kandungan dalam Darayu ni sampai boleh jadi best gila and boleh cantikkan luar dan dalam ?

  • Kolagen Ikan Kod
  • Manjakani
  • Akar Serapat
  • Vitamin C
  • Acaiberi
  • Epal
  • Lemon
  • Delima
  • Kurma
  • Madu

Nampak tak ? Kandungan Darayu ni semuanya berkhasiat dan mempunyai khasiatnya yang tersendiri. Sebab tula bila dicombinekan semua bahan bahan tersebut , Darayu terus jadi kebabooommm ! Ekekeke.

Dan dengan hanya meminum Darayu selama 3 hari , korang dah boleh nampak kesan kesannya. Woahhh ! Tapi dengan syarat , kena banyakkan meminum air. Barulah effective ! 


Golongan mana yang sesuai minum Darayu ? Golongan wanitalah ! Anak dara ke Mak dara ke semua boleh minum. Mihmihmih. Extra point untuk Mak Dara la ye , yang mana rase nak ketat ketatkan yang longgar tu , ehem. Bolehlah try Darayu ! Hehehe. Bukan korang je yang suka dengan hasilnya , suami punnn samaaaaa. Ekekeke. 

Tapi

Darayu ni tidak digalakkan untuk wanita yang mengandung dan juga yang tengah haid. So , masa period tak payahlah minum. Hari tak period boleh consume balik. Okay ?


Kenapa muka ada sinyum ? Hehehe.

Sebabbbb , dengan Darayu aku boleh banyakkan kuantiti susu badan !! Hehehe. Maka dengan itu , Nadeem pun dapat benefit juga bila aku consume Darayu. Plus , dengan consume Darayu aku rasa more energetic. Bila bangun tengah malam untuk susukan Nadeem pun aku steady la. Ehek ! Oh ada lagi , bila consume Darayu ni aku senang buang angin. Almaklumlah beranak czer mana boleh nak bertungku bagai , maka dengan itu Darayu adalah alternatif lain untuk aku buang angin dalam badan. Eh. Nadeem pun turut serta kentut kentut okay ! Muahahaha.

Cara penggunaan Darayu :
  1. Koyak sachet dan minum.
  2. Digalakkan untuk minum sebelum tidur.
  3. Minum air dengan banyak.

Harga sekotak Darayu (20 Sachet) : RM 95.90 SM , RM 99.90 SS

Cukup sekotak kau habiskan Darayu , terus jadi kurus ! Larh , Darayu ni pun boleh buat kita kurus rupanyaaaaa. 


Dekat mana nak beli Darayu ?

Instagram : @yulaekaofficial
Website : www.yulaeka.com

Thanks for your time , love ya people.

2 comments:

  1. oooo...padan la cantik diam-diam jerr...hahahaha

    ReplyDelete
  2. wah...patut la makin lawa...orang x beranak leh consume tak

    ReplyDelete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah