Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Monday, March 14, 2016

Azanis Scar Serum , Cara Baru Hilangkan Parut !

Assalamualaikum & Hello.

Kalau dulu bila sebut pasal nak hilangkan parut dekat badan , mulalah tanya orang tua tua apa petua dorang. Kemain ada yang kata guna lendir lidah buaya , dah satu hal pula nak cari pokok lidah buaya. Ada yang kata guna kulit kayu manis campur bedak sejuk , eh macam macamlah sebenarnya. Hahahaha. 


Tapi 


Itu cerita dululah , sebelum Azanis Scar Serum ada dekat pasaran.


Sekarang ni bila Azanis Scar Serum dah ada dekat pasaran , tak payah dah nak susah susah cari lidah buaya - kayu manis - bedak sejuk bagai bagai. Korang hanya perlu beli je Azanis Scar Serum ni dan apply setiap hari. Gerenti parut korang hilang , walaupun parut yang dah lama gila bermastautin dekat badan korang tu.

Tambahan pula sekarang Azanis Scar Serum dah diformulasikan dengan formula terbaru iaitu gabungan di antara Vitamin E dan Cocoa Butter maka terhasillah formula Vita-Cocoa Booster Formula yang mana meningkatkan lagi keberkesanan Azanis Scar Serum dalam menghilangkan parut. Wow !!


Untuk pengetahuan korang , sebotol Azanis Scar Serum mengandungi 100% Vitamin-E semulajadi (d-alpha tocopherol) yang dirumus daripada soya. D-alpha Tocopherol ini mengandungi 50% lebih anti-oksidan dan mempunyai penyerapan yang lebih baik berbanding Vitamin-E sintetik yang juga dikenali sebagai Vitamin-E Acetate atau dL-alpha tocopherol. Dan seperti yang korang sedia maklum , Cocoa Butter pula memang sangat dikenali dalam mengatasi masalah parut.


MACAM MANA AZANIS SCAR SERUM BERFUNGSI ?

Dengan adanya Vitamin E yang mengandungi paras anti-oksida dan anti-radang yang tinggi di dalam Azanis Scar Serum , ia memudarkan parut lama dan baru sekaligus menghidrat dan melembutkan tisu parut. Serta kesan daripada anti-oksida dan agen pelembab di dalam Azanis Scar Serum , ia mampu untuk melicinkan garisan halus serta menghilangkan kesan kulit kering. Power tak power tak ??

Oh sebelum aku terlupa , Azanis Scar Serum ni bukan hanya untuk hilangkan parut je semata mata. Banyak lagi kegunaan lain , antaranya ialah untuk menghilangkan strecth marks , meratakan warna kulit yang tidak sekata , masalah penuaan kulit dan juga masalah kulit kering. You see , hanya dengan penggunaan satu botol Azanis Scar Serum , pelbagai masalah korang dapat diatasi. Fuiyooo !


TESTIMONI PENGGUNAAN AZANIS SCAR SERUM

Nah !! Dekat bawah ni aku ada letak beberapa gambar testimoni penggunaan Azanis Scar Serum dalam menghilangkan parut , stretch marks , chicken pox dan sebagainya. 



Parut Stretch Marks


Parut Chicken Pox


Parut Jerawat 


Parut Kemalangan


CARA PENGGUNAAN AZANIS SCAR SERUM 

Hanya dengan sapukan sedikit Azanis Scar Serum di permukaan parut setiap hari pada waktu pagi dan malam. Untuk parut kesan daripada terbakar ataupun chicken pox , korang kena tunggu parut tu kering terlebih dahulu. Manakala untuk parut pembedahan , korang kena tunggu atleast sampai luka tersebut tertutup dan jahitannya telah ditanggalkan. Okay ?? Kalau jahitan belum tanggal , luka belum kering jangan pandai pandai korang nak apply !! Amaran okay ni. Hehehe.

AZANIS SCAR SERUM , SELAMAT KE ??

Jangan ragu ragu , sebab Azanis Scar Serum selamat digunakan dan telah pun diluluskan oleh KKM. So , apa tunggu lagi. Kasi belilah ! Mihmihmih.



Good news untuk semua pembaca blog aku , korang boleh dapatkan sebotol Azanis Scar Serum dengan harga promosi iaitu dengan harga RM 60 sebotol ! Kalau ada antara korang yang interested nak beli Azanis Scar Serum ni , bolehlah drop email dekat aku okay , bukan apa aku pun nak ajak korang jadi flawless sesama. Gituuuu. Ehek.

Thanks for your time , love ya people,


2 comments:

  1. haii I berminat la nak try serum ni. here's my email. syafikahjb@gmail.com . tq.

    ReplyDelete
  2. haii I berminat la nak try serum ni. here's my email. syafikahjb@gmail.com . tq.

    ReplyDelete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah